Öne Çıkanlar Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı Aktaş Yaylası Derneği

Çok Şükür Can Kaybı Yok...


Şalpazarı-Beşikdüzü karayolu üzerinde bulunan Akçiriş köyü yol ayrımında şerit ihlali sonucunda Şalpazarı’ndan aşağı devam eden Akçiriş köyü muhtarı Selçuk Usta’ya ait, şoför Muhammet Yol idaresindeki 61.PA.645 plakalı araç karşı yönden gelen Sabri Albayrak idaresindeki yabancı plakalı (HXDV.906) araçla çarpıştı. Kazada yaralanan yabancı plakalı aracın şoförü Sabri Albayrak, olay yerine gelen 112.ambulans ile Vakfıkebir devlet hastanesine kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonucu Sabri Albayrak’ın vücudunda ciddi bir hasar meydana gelmediği anlaşıldı. 

Akçiriş köyü sapağı, sadece Beşikdüzü istikametinden geliş yönüne doğru olduğu için Şalpazarı’ndan gelen araçlar yola girmek için sol şeride geçerek manevra yapmak zorunda kalıyorlar. Beşikdüzü tarafında bulunan keskin viraj da bu araçların karşı istikametten görülmelerini engelliyor ve ortaya büyük bir kaza riski çıkıyor.

 Şalpazarı-Beşikdüzü karayolu üzerinde kaza riski yüksek çok sayıda mevkii bulunuyor. 

Kazazedelere geçmiş olsun diyor, ilgili ve yetkilileri burası ve benzeri yerlerde bir an önce önlem almaya davet ediyoruz. 







Haber ve fotoğraflar: Mustafa Özcan


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.