Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

Çinkaya Düğün Salonu Törenle Hizmete Açıldı.
Jenaratörüyle, Klimasıyla, havalandırması, lazer ışıklandırmasıyla, kapalı otoparkıyla, Düğün, Nişan, Konre,Toplantı salonu gibi çok amaçlı kullanılabilecek Avrupa standartlarına uygun ve Trabzon genelinde ilk 5'e girebilecek özelliğe sahip olan Çinkaya Düğün Salonu Yapılan açılış töreniyle hizmete açıldı.

Çinkaya Düğün salonunun açılışnda sırası ile, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, MHP Milletvekili Koray Aydın, birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmaların agidından birlikte açılış kordelesini kestiler.

Yapılan konuşmalarda Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen ve Şalpazarı Belediyesi Başkanı Refik Kurukız, İlçemizde evlencek olan ilk öksüz çift'in düğün masaraflarını karşılama sözü verdiler.

Çikaya Düğüb Salonu Açılış proğramına, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın ve Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen Temel Bektaş, Şalpazarı Kaymakamı Cafer Sönmez, Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara, MHP İlçe başkanı Mehmet Sakallıoğlu, CHP İlçe başkaın Önal Özen, Şalpazarı Belediyesi eski Başkanları Mehmet Muhcu ve Fehmi Cengiz, Eski Geyikli Belediyesi başkanları Muzaffet Türkmen, Ahmet Yüksel Gülay, Düğün salonunun sahibi Temel Bektaş, İşletme sahibi Ekrem Çinkaya, Düğün salonunu Müdürü Metin Günay,Encümen üyeleri,mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Çayan Hüseyin ve Adem Kodalak`ın kemençesi eşliğinde açılışa katılanlar horon oynayıp eğlenmesinin ardından program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.