Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Kültür bakanlığı Basri Karaman Binali Yıldırım

CHP'den Atatürk ve şehitler için mevlit...

Bugün Cumhuriyet'in kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 74 Yıldönümü münasebeti ile tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de anma törenleri yapıldı.

Şalpazarı CHP ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü anma günü ve bütün şehitler adına bu akşam (10.11.2012) Şalpazarı Merkez camisinde akşam namazı ile yatsı namazı arasında Mevlid-i Şerif okuttu.

Şalpazarı CHP ilçe başkanı Ünal Özen ayrıca 10 Kasım törenlerinden önce Siirt-Pervari kırsalında hava muhalefetinden dolayı düşen helikopter kazasında şehit olan 17 Askerimize Allah'tan rahmet acılı ailelerine ve Silahlı kuvvetlere başsağlığı diledi.


Haber: Mustafa Özcan.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAZİM AKSOY 11 yıl önce

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ve şehitlerimizin ruhu için okunan Kuran ve mevlidi Allah kabul etsin,mekanları cennet olsun.Okutanlara da teşekkürler...