Öne Çıkanlar Beykoz Mustafa Türkmen Selahattin Ural vali Bişi

CHP Şalpazarı İlçe Başkanlığı İftar verdi.
CHP Şalpazarı İlçe Başkan'ı Ünal Özen Organize ettiği, CHP İlçe Başkanlığı tarafından tüm Şalpazarlı gençlere bir İftar yemeği verildi.

CHP Şalpazarı İlçe Başkanlığı tarafından tertiplenen iftar yemeği'nin CHP İlçe binası dışında bulunan alanda yapılması planlanan üçyüz kişilik iftar yemeğinin havanın yağışı olması nedeni ile Mehmet Aksoy'un (Kadakal) kahvesine alındı. Mekana sığmayan davetliler dışarıya'da masaların kurulması ile gelen misafirler iftarını açtılar.

CHP Şalpazarı İlçe Başkanlığının verdiği İftar yemeğine; MHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Refik Kurukız, Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Av. Nevzat Çabuk, Şalpazarı İlçe Tarım Müdürü Raşit Baş, Geyikli eski Belediye Başkanı ve Sündüzoğlu İnşaat'ın sahibi A.Yüksel Gülay, Ak Parti Şalpaarı İlçe Başkanı Metin Günay, Şalpazarı Belediye Başkan Yar. Cevat Özdemir, SİSDER Başkanı Abdullah Gülay, MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Hasan Karabayır, CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Ünal Özen, Ak Parti Şalpazarı İlçe Sekreteri Muhammet Muhcu ile çok sayıda Şalpazarılı gençler katıldı.





























banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gurhan özen 11 yıl önce

Emıcemu sen salpazarına bırseyler katacagına ınanıyorum allah bozmasın senı takdır edıyorum...

Avatar
sabri cengiz 11 yıl önce

orda olmayi cok isterdim

Avatar
Muhammet Saglam 11 yıl önce

Allah birlik ve beraberligginizi ayirmasin