Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım Öztürk Mobilya

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Geyikli Belediyesi'ne Yeni Çöp Kamyonu..



İzmir’de yapılan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın düzenlediği “170 Belediyeye 170 Çöp Kamyonu” programı çerçevesinde teslim edilen kamyonun anahtarını bakan Erdoğan Bayraktar’ın elinden alan Geyikli Belde Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Şalpazarı Haber’e şu açıklamalarda bulundu. “Sayın bakanımız bize son model ve teknolojinin son gelişmeleriyle donatılmış bir çöp arabası verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Böylece Sisdağı’ndan aşağı bütün Geyikli’nin çöpünü toplayacağız. Daha önce çöp arabamız vardı ama ihtiyaca cevap vermez olmuştu. Sayın bakana başvurduk, kendisi de talebimizi geri çevirmedi sağ olsun. Arabamız pazartesi günü buradan (İzmir) yola çıkacak, salı günü Geyikli’de olacak”

Törene Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım, İzmir milletvekilleri Nesrin Ulema, Aydın Şengül ve Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın yanı sıra başta İzmir Ağasarlılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Yeter Gören olmak üzere birçok Şalpazarlı hemşehrimiz de katıldı.















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuğba YILMAZ. 12 yıl önce

İzmirli'leri ve Sayın Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen Beyefendiyi tebrik eder, Şalpazarı Haber'e çok çok teşekkürlerimi arz ederim. Ayrıca Sayın Başkanım Yeter Gören Hanımefendiye de resimleri için ayrıca teşekkür ederim... Ağasar'a hiç gitmesemde, gelene dek elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyor ve gurbette bize köyümüzü yaşatmaya çalışanlara sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum...