Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal yangın

''ÇAYSİAD'' Personel Alımı Yapacak
Çay Sanayicisi İşadamları Derneği ( ÇAYSİAD )’ ın başlattığı “Yaş Çay Bizim İşimiz” Doğu Karadeniz Çay Mübayası ve Yerli İstihdam Projesi kapsamında Şalpazarı  Atatürk İlkokulu Konferans Salonunda bir tanıtım toplantısı yapıldı.

İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Beldüz,  ÇAYSİAD Başkanı Erdal Saral, Genel Sekreter Mustafa Yılmaz Kar, Kamu kurum personelleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldığı toplantıda, yaş çay toplatılması ile ilgili ilk etapta 250  yerli personele istihdam sağlanacağı ve bu personellerin hangi şartlarda çalıştırılacağı ÇAYSİAD Başkanı Erdalt Saral ve Genel Sekreter Mustafa Yılmaz Kar tarafından slayt gösterisi ile katılımcılara anlattı.

ÇAYSİAD Başkanı Erdal Saral; “ Proje personel istihdamı için başvuruların, 2015 yılsonuna kadar İlçe Tarım Müdürlüğüne yapılabileceğini, gerekli bilgilerin ise İlçe Tarım Müdürlüğü’ nden veya www.caysiad.org.tr internet adresinden de alınabileceğini”, belirtti.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.