Öne Çıkanlar Dernekler Eğitim seti dernek Ağasar Kadırga

Can Eriği Çiçek Açtı
Yurdumuzda Doğu Karadeniz bölgesi dışında kalan yerlerde yoğun kış şartları hayatı etkilemeye devam ede dursun, Akçiriş köyü alt mahallede bulunan meyva ağaçları neredeyse ürün verecekler. Can eriği çiçek açtı, bir tarafında da yaprağı yeşermeye başladı. Doğa artık dengesini kaybetti. Bunun suçlusu tabiî ki bizleriz. Kimse suçu başka bir yerde aramasın. Artık dört mevsim yok, iki mevsim var yaz ve kış. Hava açtı mı güneş yakıyor, bozdu mu soğuk donduruyor. Biz insan oğlu o kadar iyilikten anlamayanlardanız. Zorda kalınca acaba ne yapabiliriz diye soruyoruz ancak ülkemizde her şey o kadar çok çabuk geliştiğinden hemen unutuluyor.

Haber ve fotoğraf: Mustafa Özcan

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent Şirin 12 yıl önce

Mustafa Özcan dostumuzun haberini aynen yayınladık ama benim bu konudaki düşüncem biraz farklı.

Biizim oralarda sık oluyor bu kış ortasında çiçekler falan. Mevsimlerin değiştiğini de düşünmüyorum, eskiden beri şahit oluyoruz. Bu bizim memleketin coğrafi konumundan kaynaklanan bir durum. Ne öğrendik ilkokulda? "Sibirya üzerinden gelen soğuklar bölgemizi aslında çok soğuk yapardı ama Kafkas dağları o soğuklara set çekiyor" Buna bir de bölgenin hakim rüzgar yönünün lodos olması eklenince, kışları ılık geçiyor. Biraz uzun sürünce de ağaçlar bahar geldi sanıyor. :)