Öne Çıkanlar Binali Yıldırım Erol Kaya Ekrem Cinkaya Giresun Sinan Aktaş

Çamlıca Köyü cami minaresi açılışı yapıldı.


Açılışa Samsun Müftüsü Prof.Dr.Hayrettin Öztürk'ün Kuran-ı Kerim okuması ile başladı.

Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Av. Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Beşikdüzü Kaymakamı ve Şalpazarı Kaymakam vekili Alaattin Aktaş sırası ile birer konuşma yaptılar.

Cami minaresinin anahtarını beş bin tl ile Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Av.Hilmi Türkmen aldı ve açılış kurdelesini dualar eşliğinde topluca kesilmesi ile açılış sona erdi.

Açılışa katılanlar arasında  Şalpazarı Kaymakam Vekili Alaattin Aktaş, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Samsun İl Müftüsü Prof.Dr.Hayrettin Öztürk, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hilmi Türkmen, Eski Geyikli Belde Belediye Başkanı A.Yüksel Gülay, Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Murat Ersen, Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, Doğancı Köyü Muhtarı Mustafa Alıcı, Üçel kuyumculuk Muammer Çolak ve Beşikdüzü Tokullar Mobilya Necati Tokul katıldı.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.