Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Kadırga Ağasar İlçe

Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor
Türkiye’nin büyük bir kısmını etkisi altına alan kar yağışı İlçemiz Şalpazarı ve mahallelerinin de karanlıkta kalmasına neden oldu.

Rüzgar elektrik direklerini kırdı ve ağaçların kökünden söküp elektrik tellerine düşerek kopmasına neden oldu.

AKSA Elektrik ekipleri dünden beri arızanın giderilmesi için gece gündüz çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu akşam saat 21:00 da AKSA Elektrik Şalpazarı Şantiye yetkilileri konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada; Salı günü saat 14:00 da çalışmalara başladık ve gece saat 02:00 ye kadar devam ettik. Doğancı'dan yukarı aşırı kar ve tipi çalışmalarımızı engelliyor. Arızayı gideriyoruz. Elektriği veriyoruz. Başka bir yerde arıza meydana geliyor. Aşağı kısmdaki bazı mahallelerin elektrik  arızalarını gidererek elektrikleri verildik. Acısu'dan yukarıda bulunan Çamlıca, Sütpınar, Simenli, Gökçeköy, Kuzuluk ve Sinlice mahallerinin elektrik arızalarının giderilmesi için çalışmalarımız sürüyor. Milleti elektriksiz bırakmak istemiyoruz. Zorlu şartlara rağmen  çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.