Öne Çıkanlar Avcılar dernegi Beykoz Mustafa Türkmen Selahattin Ural vali

Belediye Başkan Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Şalpazarı'nı ziyaret etti.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yapmış olduğu Şalpazarı ziyaretinde İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan'ı da makamında ziyaret ederek birsüre sohbet ederek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra Muhtarlar Derneğini'de geçerek, Muhtarlar  ile kısa bir süre sohbet ederek onların sorunlarını dinledikten sonra, Ak Parti İlçe Başkanlığında Partililer ile biraraya gelen Başkan Gümrükçüoğlu, Partililer ile karşılıklı sohbet etti.

Başkan Gümrükçüoğlu yapmış olduğu Şalpazarı ziyaretinde esnafları'da ziyaret etti. Ziyaret esnasında karşılaştığı vatandaşlarla bol bol sohbet ederek vatandaşların ve esnafların sıkıntılarını dinledi ve yapılacak olan 30 Mart seçimlerinde destek istedi.

Ayarıca Şalpazarı'na bir açılış programına gelen CHP Trabzon Milletvekili ve CHP Tranzon Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğu ile karşılaşan Başkan Gümrükçüoğlu karşılıklı kısa sohbetin ardından birbirlerine başarılar diledikten sonra ayrıldılar.






























Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.