Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Başkan Türkmen Şalpazarı Esnafını Ziyaret Etti.
Cenaze dolayısıyla Şalpazarı'nda bulunan ve Şalpazarı'nda esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla samimi bir ortamda ayak üstü sohbet eden Başkan Türkmen, daha sonra Belediye binasına geçerek Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız'ı makamnında ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez, M.E.M Güner Cengiz, Siyasi Parti temsilcileri ve Daire amirlerinin eşlik ettiği ziyarette, Şalpazarı'nın genel sorunları konuşuldu. İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez Şalpazarı'nda spor ve sosyal tesislerin eksikliğini belirtmesinin ardından, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Şalpazarı'nda bulunan arsasını hibe edeceğini söyledi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de Şalpazarı'na içinde bir bilgi evi, çeşitli spor salonları ve en üstkatınında misafirhane olarak kulanaılabileceği bir gençlik merkezin yapılması için gereken desteği verceğini belirtti ve Şalpazarı bizim ilçemiz. Hizmelerimiz devam edecek dedi.

CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Ünal Özen'de, Biz sizi çok önemsiyoruz. Biz sizi bir bakan gibi görüyoz Üsküdar Beldiya başkanı olarak önemli bir makamdasınız Şalpazarı'nda 7 den 70'e size ihtiyacı var dedi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız'da Başkan Türkmene yapmış olduğu ziyaret ve desteklerinden dolayı memnuiyetini belirterek teşekkür etti.


Ali Dursun/Şalpazarı Haber













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.