Öne Çıkanlar istanbul Şalpazarı Engin Çırakoğlu çelige obası hıdırellez bahar bayramı

Başkan Gümrükçüoğlu Şalpazarı’nı ziyaret etti.
Şalpazarı'na gelen  Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlar ile sohbet ederek, onların sorunlarına dinledi.

Daha sonra Ak Parti İlçe Başkanlığı binasına geçerek, partililerle birlikte istişare toplantısı yapan,
Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaklaşan yerel seçimlerin önemine değinen Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti.

Ülkenin son zamanlarda demokratikleşme adına aldığı mesafenin kökleşmesi için yerel seçimlerin önem arz ettiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, konuştu: “Yaklaşmakta olan yerel seçimler bizim için ayrı bir öneme haizdir. Hepinizin bildiği gibi 2014 yerel seçimlerinin ardından yapılacak bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. İlk defa halk iradesi ile bir Cumhurbaşkanı seçmiş olacağız. Biz yerel seçimlerden ne kadar güçlü çıkarsak akabinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de o kadar güçlü oluruz. Diğer bir önemli husus ise son zamanlarda gerek başörtülü kardeşlerimizin kamuda özgürce çalışabilmeleri, gerek meslek lisesi mezunu evlatlarımızın eşit şartlarda öğrenim görmelerine imkan sağlayan düzenlemelerin korunması ve geliştirilmesidir." dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.