Öne Çıkanlar Selahattin Geldi Ercüment Çömez Hilmi Türkmen Düzköy Sezgin Özdin

Başbakan Erdoğan`dan Anlamlı Ziyaret.
Cumhurbaşkanlığı Seçim çalışmaları için Samsun`a giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Samsun miting'i sonrası Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk`ün Gürbüz Camisi'nde kıldırdığı teravih namaz'ı sonra Atakum ilçesine geçti.

Rahatsızlığı nedeniyle Samsun-Atakum ilçesine ki evinde istirahat eden 12 Eylül mağdurlarından ve MSP'nin kurucularından dava adamı hemşehrimiz Ali Rıza Öztürk hoca'yı unutmayarak evinde ziyaret etti.








banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali kiran 10 yıl önce

Şahin başbakanimızı bu hareketinden dolayı kutluyorum,allah c.c razı olsun

Avatar
kemal arslan 10 yıl önce

Soruyorum böyle bir lideri bu millet nail sevmesin görüyoruz sanki bu milletin hanesinden biri bu millet bağrına kimi bir baba olarak,kimi abi olarak ,kimi kardaş olarak ,kimi evlat sevgisi içersinde bağrına basmıştır bu sevgiyi hiç kimse sokup atamaz. onun için bize durmak yok yola devam.