Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

Ana yol ilçe merkezinden ayrılıyor.

İlçemiz Şalpazarı’nın içinden geçen ve Beşikdüzü istikametinden gelen transit yol, ilçe merkezine girmeden, Şalpazarı çıkışında bulunan kapalı halı saha spor salonunun yanından ayrılıp halısaha spor salonunun arkasından geçerek yine Şalpazarı’nın yukarı çıkışında bulunan Dereköy mahallesindeki Memiş’in kayası mevkiinde (Düzköy sapağı) eski yolla birleştirilecek.

Yapılan bu projenin Şalpazarı Belediyesi imar planı (Revizyonlu uygulama imar planına) ve Karayolları 10. Bölge Planına işlendiği akabinde karayolları genel planına da alındığı belirtildi.

İlçe merkezimizdeki transit geçiş yolunun ilçe merkezi dışına alınması ile ilçemizin büyüme alanının genişleyeceği,  ilçemizdeki nufus sayısının artacağını ve ilçe merkezindeki trafik sorununun rahatlayacağı belirtildi.




Anahtar Kelimeler:
ŞalpazarıYolMerkezTrafik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
militan61 12 yıl önce

Projenin boş olduğuna inananlara katılmıyorum.Şalpazarında trafik sıkışıklığı sık sık hat safalara çıkıyor.Şalpazarında kaç araba var diyen şahısa sesleniyorum.Şalpazarı'nda çok araba var arkadaşım.Yenilik her zaman iyidir.

Avatar
nabi comez 13 yıl önce

ilçe daha da büyür bu büyüme köylere doğru çıkar ve köylerdeki göçün azalmasına azda olsa katkı sağlar.esnafa gelince ilçe merkezi şuan ki mevcut yerinde varlığını devam ettirdiğine göre esnafda merkeze hitap ettiğine göre esnafın ne kaybı olur bence hiç bir kaybı olmaz.şalpazarı artık büyümeli beyler yok yarın bırakın araçlarla seyri yaya olarak dahi hareket edilemez hale gelinir özellikle yaz aylarında selam ve dua ile...

Avatar
ahmet uğur bayraktar 13 yıl önce

arkadaşlar bu projeyi hazırlayanları kutluyorum bırakın artık geri kafalılığı alış veriş edecek olan yine yapar adamın ihtiyacı yoksa ne işi var çarşı içinde basar gider trafifte sıkışmaz yeni yerleşim alanları çoğalır çarşı büyür dahada gelişir başkana ve emeği geçen herkese teşekkür

Avatar
mustafa usta 13 yıl önce

ŞALPAZARI DENEN YERDE KAÇ ARABA VARDA TRAFİK SIKIŞIYO ARKADAŞIM YA YADA KAÇ ARABA GEÇİYO???SORARIM PROJE SEBEP BUNU GÖSTERENLERE???DAHA YARARLI ŞEYLER YAPILMALI 10 TANE İŞÇİ ÇALIŞACAK Bİ İŞLETME MESELA....ÜRETİM YAPALIM VAR OLANI DEĞİŞTİRMEK YADA YENİDEN YAPMAK ŞALPAZARI GİBİ Bİ YERE HİÇ BİŞEY KAZANDIRMAZ.

Avatar
Mustafa KILIÇ 13 yıl önce

sormak isterim bu projeyi hazırlayanlara,şalpazarımıza ne kazandırılacak.şirin kardeşimizin dediği gibi alışveriş anlamında kayıp,geliş geçiş için rahatlık mı.hayır.sadece şalpazarımıza bişeyler kazandırdık anlamında ise söyleyecek lafım olamaz.tekrar düşünülmesi gereken bir konu.yapmayın ağalar yapmayın çaşudaki 3-5 esnafın kazancına bari engel olmayınız..

Avatar
Bülent Şirin 13 yıl önce

Trafiğin sıkıştığı filan doğru da o zaman aşağıdan gelip de yaylaya, hâttâ yukarıdaki köylere gidenden daha kim uğrar çarşıya? Yapar Beşikdüzü'nde büyük marketlerde alışverişini, basar gider yukarı...

Hamsiköy de böyle olmadı mı? Ne bileyim, biraz karışık bir mevzu..

Avatar
kaknus 13 yıl önce

Çarşı içindeki kocaman kamyonlar,beton arabaları, otobüsler sebebiyle sıkışan trafik rezaleti belki azalır.Ayrıca çarşı da o tarafa doğru açılır. İyi olur.