Öne Çıkanlar Çelige Tuzla Belediyesi PTT MTA davunlu obası

Ali Yazıcı Eş Durumundan Dolayı Şalpazarı’ndan Ayrıldı
Bir süre evvel tayini çıkarak ilçeden ayrılan Zahide Yazıcı’nın Nüfus Müdürlüğü’nde çalışan eşi Ali Yazıcı da eş durumundan dolayı tayin oldu. 10.06.1964 Şalpazarı doğumlu ve Sugören nüfusuna kayıtlı olan Ali Yazıcı, ilk orta ve lise tahsilini Şalpazarı’nda tamamladı. Biyografisinin geri kalanını Ali Yazıcı’dan dinliyoruz: 

"1990’da Kaymakamlık Sosyal Dayanışma Vakfı’nda göreve başladım. Orada 3 yıl 11 ay çalıştıktan sonra 1993 yılında Şalpazarı Belediyesi’nin açtığı memurluk sınavına katılarak başarı elde ettim. Aynı yıl çalıştığım kurumdan ayrılarak Şalpazarı Belediyesi fen işleri yazı işleri tahakkuk kısmında çalışmaya başladım. 1997 yılı aralık ayında Kaymakamlık nüfus müdürlüğü'ne müracaat ederek kurumlar arası nakil geçiş ile naklen V.H.K.İ. Memuru olarak çalıştım. 2005 yılı içinde Trabzon valiliği nüfus müdürlüğüne atandım. 2007 ve 2009 yılları arasında Beşikdüzü nüfus müdürlüğü’ne atandım. Ardından 2009 yılından 2012 yılı ocak ayı 25 ine kadar Şalpazarı nüfus müdürlüğünde memur olarak çalıştım. Eşimin Trabzon Bölge Mahkemesi’ne atanmasının ardından tekrar tayin istemek zorunda kaldım. Atamam gerçekleşti .09.02.2012 Perşembe günü eski görev yaptığım yer olan Trabzon valiliği nüfus müdürlüğü’nde nüfus memuru olarak göreve başlayacağım. 

Değerli arkadaşımız, kadim dostumuza yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. 

Haber ve fotoğraf: Mustafa Özcan

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer yılmaz 12 yıl önce

Ali abimize yeni görev yerinde başarılar dilerim.

Avatar
Mustafa KILIÇ 12 yıl önce

Ali yazıcı kardeşimize yeni görev yerinde başarılar dilerim..