Öne Çıkanlar Çelige PTT MTA davunlu obası Orhan Alışkan

Alaca yaylası şenliği muhteşem oldu.

Ağırtaş, Dereköy, Geyikli Beldesi Yeni mahalle, Fidanbaşı, Güdün, Gökçeköy, Kabasakal, Kuzuluk, Simenli, Sütpınar, Pelitçik, Tepeağzı olmak üzere toplam 12 köy ve mahalle muhtarının ortaklaşa düzenlediği  Alaca şenliği bir hafta arayla ikinci kez düzenlendi.

Ali Ergül, Osman Ergül ve Turgut Ergül şenliğin tertip komitesini oluştururken, Yakup Taşkın-Veysel Tokal (Öz Karadeniz Pide Salonu),
Metin Tokal (Gökçeköy Esnafı) ve Alaca Esnafları da sponsor desteği verdiler.






Havanın çok güzel olması, geride kalan günlerde kötü hava şartlarına yakalanan şenliklerin aksine vatandaşın ilgisini de artırdı.

Şenliğe katılanlar, Muhammet Sarı, Özkan Pekin, Ağasarlı Gülveren,Osman Sağlam, Hüseyin Civelek ve Aytekin Gülay’ın çalıp söyledikleri kemençe ve türküler eşliğinde akşam saat 17:00’ye kadar doyasıya eğlendiler. Şenliğe Özkürtün Belediye başkanı Yakup Turgut, Karabörk Belediye Başkanı Ömer Karaman, Trabzon Şalpazarı dernek başkanı Turgut Karaman ve çok sayıda köy ve mahalle muhtarlarıyla binlerce vatandaş katıldı.
 

Gökçeköy muhtarı Turan Köse “her yaylanın olduğu gibi bizim de sorunlarımız var. Bunların başında tuvaletlerin yetersizliği geliyor. Önümüzdeki dönemlerde bu sorunların giderilmesine çalışacağız” dedi.





























Fotoğraflar için Özkürtün Belediye Başkanı Sayın Yakup Turgut'a çok teşekkür ederiz. (Şalpazarı Haber)
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
atalar 13 yıl önce

alaca yaylası çok güzel bir yayla kadırga gibi çok eski bir tarihe sahip ne yazıkki şimdiye kadar ilgisilikten sesini fazla duyuramamanın eksikliğini yaşıyor gitmeyen arkadaşları mutlaka gitmelerini tavsiye ederim tüm yaylalarımıza sahip çıkmamız gerekiyor oraların taşı topragı havsı bir başka güzel