Öne Çıkanlar Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye vefat istifa

Alaca şenliği yapıldı.



Şenliğe katılanlar arsında Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belde Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Karabörk Belediye Başkan'ı Ömer Karaman, Şalfed Başkanı Köksal Durmuş, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Av.Nevzat Çabuk, Trabzon Şalpazarlılar Derneği Başkanı Turgut Kahraman, Tuzla Ağasarlılar Derneği Başkanı Birol Karaoğlan, Samsun Şalpazarlılar Derneği Başkanı Nuettin Balta, Sinlice Dernek Başkanı Hüseyin Karadeniz, Kadırga Dernek Başkanı Mahmut Uzu, çok sayıda Muhtarlar ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlar katıldı.

Şenliğe katılımlarından dolayı Şalpazarı Belediye Başkan'ı Fehmi Cengiz'e, Geyikli Belde Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen'e, Karabörk Belediye Başkan'ı Ömer Karaman'a Plaket verdiler. Ayrıca Şenliğin Sponsurları Ali Ergül'e ve yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Kuzuluk Muhtarı Eyüp Ayaz'a Tepeağzı Muhtarı Muhammet Atalar'a Geyikli Beldesi Yeni Mahalle Muhtarı Muhammet Güce'ye teşekkür belgesi verildi.

Geleneksel Alaca yaylası Şenliğinde Muhammet Sarı, Ağasarlı Fevzi,  Serdar Sarı, Özkan Pekin,Aytekin Gülay, Ali Şaş, Ali Albakan, Ali Karagül sane aldılar ve havanın'da güzel olması nedeni ile çevre İl ve İlçelerden şenliğe katılan vatandaşlar sabah 10:00'dan akşam 16:00'ya kadar doyasıya eğlendiler.

Gökçeköy Muhtarı Turan Köse şenlik ile ilgili yaptığı açıklama'da havanında güzel olması ile güzel bir şenlik oldu. Özel İdare şenlik öncesi yollarımızı düzelterek temizledi. Şenlik alanına önceden çöp konteyner'leri koyduk çöplerin sağa sola gelişi güzel atılmamsı için gelenlere tek tek çöp poşetleri dağıttık. Şenlikten sonra Özel İdare şenlik alanından çöpleri aldı. Bizlere desteklerinden ve çalışmalarından dolayı başta Kaymakamımız Alaattin Aktaş'a, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay'a, Şantiye Şefi ve yardımcısı Mehmet Muhçu'ya teşekkür ederim.

Alaca'da altyapı sorunumuz var. tuvalet sorunumuz halen devam ediyor mevcut wc kulanılamaz durumda aynı zamnda alana çok uzaktadır. yeni başlattığımız wc ödenek alamdığımızdan yarım kaldı. Sularımız ise çeşmelerimize ponpa ile basmaktayız ve muhtarlık olarak elektirik parasını ödeyemiyoruz dedi.






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.