Öne Çıkanlar Arif Çetin Pelitçik Kazım Yılmaz Çetrik Mahmut Demir

Aktaş Yaylası Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Genel Kurulu yapıldı.

Merkezi İstanbul-Üsküdar'da bulunan Aktaş Yaylası Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Kemal Birinci ve Selim Akgün Başkan adayı olduğu 11. Genel kurulu yapıldı.

Divan Başkanı Mahmut Yılmaz'ın açılış konuşması ile başlayan genel kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam edildi.

Eski Başkan Mehmet Sayal göreve geldiklerinden bu yana Derneğin yapmış olduğu sosyal ve kültürel etkinlikleri ve dernek merkezinde yapılan tadilatları anlatmasının ardından, Yönetim kurulu üyesi Mustafa Küçük iki yıllık görev süresince gelir gider raporunu okuduktan sonra seçimlere başlandı.

Geçen hafta üye çoğunluğunun sağlanaması nedeniyle bu haftaya ertelenen genel kurul'da Divan kurulu başkanlığını Mahmut Yılmaz, katip üyeliklerin Nizami Çömez ve Kemal Yılmaz yaptılar.

Toplam 125 oyun kulanıldığı ve 1 oyun geçersiz sayıldığı, 3 oyun da boş çıktığı seçimde 121 geçerli oyun 34'nü Kemal Birinci aldı. 87 oy alan Selim Akgün başkan seçildi.

Seçim sonrası her iki başkan adayları bir birlerini tebrik ederek başarı dilediler ve bu seçimde kazananın Aktaş Yaylası Derneği'nin olduğunu söylediler.

Yeni dönemde göreve getirilen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
ASİL
 1.Selim Akgün-Başkan
 2.Adem Karataş
 3.Mahmut Şekerci
 4.Soner Çakmak
 5.İsmail Cömert
 6.Mustafa Alkuş
 7.Kenan Karataş
 8.Mustafa Demir
 9.Turan Gören
10.Süleyman Mercan
11.Mustafa Yılmaz

YEDEK
 1.Ali Atay
 2.Murat Yılmaz
 3.Kenan Özer
 4.Cemal Demir
 5.Yasin Yılmaz
 6.Ahmet Alkuş
 7.Remzi Demir
 8.Şenol Küçük
 9.Ekrem Gören
10.Osman Cömert
11.Muhammet Yılmaz

DENETLEME ASİL
1.Osman Kandemir
2.Mustafa Demir
3.Adem Özdemir

DENETLEME YEDEK
1.Mahmut Alkuş
2.Hasan Çömez
3.Niyazi Gümüş

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emrullah sekerci 10 yıl önce

İlk bskan yani dernegin ilk kurucularindan olup bmuesseyin bu zamana kadar olusumuna sebebiyetlik veren kemal birinci kardesimi oncelikle tebrik edip gozlerinde ope sukranlarimi sunarim ve ondan sonra gelip gecmiis olan tum baskan ve butun hizmet vermis olan tum kardeslerime de sonsuz tesekkur eder sukranlari sunarim ayrica haayatini kayip eden tu arkadaslarima allahta tekrar tekrar rahmet diler mekanlari cennet olsun dileklerimi allaha niyaz edrim ayric bu serefli goreve gelen baskan selim beye yonetim kurulunu tebrik eder buyuk bsarilar dilerim sizleri sevn kardesinizemrullah sekerci paristen sevgiler ve bizlere dusen her sey icin yaninzda oldugumu unutmayin hepimiz icin hayirl ugurlu olsun