Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Sisdağı Kadırga derneği

Aktaş Yaylası Derneği Kermes Düzenledi.
Derneğin Kadın Kollarının hazıraldıkları bir birinden güzel  el emeği göz nuru, yöresel el saanatları ürünleri ve yöresel yemklerin sergilndiği Kermes'e Üsküdar Belediye Başkanı Av Hilmi Türkmen, Rize RTEÜ Rektörlük Prof. Dr. Hüseyin karaman, Dernek Başkanı Akgün ve ŞALFED Başkanı Semih Durmuş ile ŞALFED'e bağlı dernek başkanları ve çok saıda vatandaşlar katıldılar.

Üsküdar Belediye Başkanı Av Hilmi Türkmen, ŞALFED Başkanı Semih Durmuş ve Aktaş Yaylası Dernek Başkanı Selim Akgün birer selamlama konuşması yaptılar.

Yapılan selamlama konuşmaların ardından, açılış kurdelesini Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, ŞALFED Başkanı Semih Durmuş, Dernek Başkanı Selim Akgün ve kadın kolları başkanı Fatma Gören birlikte kestiler.

Yöresel elsanatları'nın sergilendiği, Kermes'i ziyaret eden misafirlere yöresel yemek ikram edildi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim AKGÜN 10 yıl önce

Güzel bir kermes organizasyonuydu emeği geçen herkese tşkkür ediyorum