Öne Çıkanlar Ercüment Çömez Hilmi Türkmen Düzköy Sezgin Özdin Sisdağı

Akif Çakır için  Mevlid-i Şerif’e okundu.
Bilindiği gibi İlçemiz Şalpazarına bağlı Üzümözü Mahallesi ve İlçe Esnaflarımızdan Mehmet Çakır’ın oğlu Polis Memuru Akif Çakır 22.07.2014 tarihinde Diyarbakır’ın Lice İlçesi yakınlarında LPG Tankerinin patlaması sonucu ağır yaralanarak, Tedavi gördüğü Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yanık tedavi merkezi'nde hayatını kaybetmişti.

06.08.2014. Çarşamba günü İlçe merkezinde yapılan törenin ardından Üzümözü Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verilen, Merhum Polis Memuru Akif Çakır için Üzümözü Mahallesi Kırcavu Camii’nde Mevlid-i Şerif’e programı düzenlendi.

 Programa katılan, Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, ilk önce aile kabristanlığına giderek Merhum Polis Memuru Akif Çakır'ın mezarı başında dua ederek Ailesi'ne tekrar başsağlığı ve sabırlar dilediler. Daha sonra Kırcavu Camiideki okunan yemekli mevlid programına katıldılar

Mevlid-i Şerif’e programına,  Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Tokara, Şalpazarı Belediye Başkan yardımcısı Hasan Karabayır ve vatandaşlar katıldılar.




 
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.