Öne Çıkanlar Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı Mustafa Demirtaş

Akçaabat'ta Trafik Kazası.
Edinilen bilgilere göre Şalpazarı'ndan Trabzon'a gitmekte olan, İlçemize bağlı Karakaya Mahallesi sakinlerinden Kemal Ataman'ın kullandığı 61 DA 094  Münibüs, Karadeniz Sahil Yolu'nun Akçaabat Salacık Mahallesi geçişinde, yine aynı yöne gitmekte olan 34 AH 1798 plakalı Münibüse arkadan çarptı.

Üzümözü mahallesinden Gazi Murat Karahasanoğlu Çamkiriş mahallesinden Mustafa Kemal Karabayır, Mustafa Tetik, Akçiriş mahallesinden Emrah Kaya Kızları Aslı Kaya ve Sevilay Yavuz'un yaralandığı kaza da, yaralanan yolcuların Ambulans ile Trabzon'un çeşitli hastahanelerine sevk edildiği belirtildi.








 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hallugun muzaffer 10 yıl önce

Geçmiş olsun murat abi