Öne Çıkanlar Bişi kentsel dönüşüm yol bülent şirin yüksek fiyat

''Akçaabat'ta kaza ucuz atlatıldı“


Trabzon’dan Şalpazarı’nın Geyikli Beldesi’ne öğretmen servisi olarak çalışan Hakan Akkaya, bu sabah (19.01.2012) 7.40 sularında Akçaabat yakınlarında kaza geçirdi. Can kaybının olmadığı kaza önemsiz sıyrıklarla atlatılırken arabalarda maddi hasar meydana geldi.

Kazanın ayrıntıları için bilgisine başvurduğumuz Hakan Akkaya bize şunları anlattı. “Akçaabat’ta Tunalar-Opet’in önündeki ışıklardan yeşil yanarken nizami bir şekilde geçmiş Beşikdüzü tarafında doğru gelirken, Tunalar tarafından Sera yoluna doğru bir araba çıktı. Ne kadar korna çaldım, selektör yaktıysam da fayda etmedi. Ben de ona vurmamak için sola kırdım, bu sefer de karşı şeritten gelenlerle çarpışma tehlikesi baş gösterdi. O tehlikeyi fark edince tekrar sağa kırdım ve ister istemez direğe çarptım. Şükürler olsun can kaybı ya da ciddi bir yaralanma söz konusu olmadı.”..




banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.