Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım Öztürk Mobilya

Ahmet Ali Özen kaza geçirdi!
CHP İlçe Başkanı Ünal Özen'in babası Ahmet Ali Özen'in kullandığı 61 PA 482 Plakalı kamyonet, geçtiğimiz Cuma günü saat 16:00 sularında Şalpazarı'ndan Beşikdüzü istikametine giden Çarlaklı-Akçiriş sapağı mevkinde aracın ön kaputunun açılması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun üst kısmındaki hendeğe vurdu.

Araçta iki kişi oldukları ve diğer yolcunun birşey olmadığı Ahmet Ali Özen kazada kafasını çarptığı ve beyin kanaması geçirdiği belirtildi.

CHP İlçe Başkanı Ünal Özen'den aldığımız son bilgiye göre Trabzon Fatih Devlet Hastahanesi yoğun bakım servisinde yatan Ahmet Ali Özen'in sağlık durumunun iyi olduğu ve halen müşahade altında tutulduğunu belirti.

Şalpazarı Haber Ekibi Olarak Ahmet Ali Özen'e acil şifalar diler başta CHP İlçe Başkanı Ünal Özen ve tüm Özen ailesine geçmiş olsun dileklerimizle acil şifalar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.