Öne Çıkanlar Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Necmi Kandil Tevfik Uzun Ali Kandemir Avcılar dernegi

Ağasarlılar İzmir'de tek yumruk oldu.


Merkezi İzmir Bayraklı'da bulunan Trabzon Ağasarlılar Derneği ile Trabzon Kadırgalılar Derneği tek çatı altında birleşme kararı aldı.

Her iki dernek üyelerinin görüş ve fikirleri alınarak, 24.02.2013 Tarihinde Dernek yöneticileri bir araya gelerek 2 derneğin tek çatı altında birleştirilerek ''Trabzon Şalpazarlılar Derneği'' adı altında faliyetlerine devam etmesine karar verdiler.

Alınan birleşme kakarında Kadırgalılar Derneği'nin Trabzon Ağasarlılar Derneği'ne katılarak faliyetlerini Mustafa Yamaç Başkanlığında eski Trabzon Ağasarlılar Derneği'nin mekanında faliyetleri'ne devam edeceği belirtildi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yamac 11 yıl önce

Bıze yakısan budur hepınızı tebrık ve takdır edıyorum saygılar