Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Ağasar Kadırga derneği

Aday Adaylarından Birlik Beraberlik Mesajları.
Bu gün 2014 Yılının ilk günü olması ve ilçede'de Çarşamba günü olması münesabetiyle Şalpazarı Ak Parti İlçe Başkanı sayın Metin Günay önderliğinide, Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkan aday adayları Abdullah Gülay, Ahmet Yüksel Gülay, Fatih Yılmaz, Mustafa Demir, Necati Selvitop ve Sezgin Özdin eşliğinde İlçe içerisinde dolaşarak birlik beraberlik mesajları verdiler.

Ak Parti Belediye Başkan aday adayları,
Şalpazarı İçerisinde esnaflar'ı ziyaret etti.Çay ocakları önünde'ki vatandaşlarla sohbet ettiler.

Prof. Dr. Hüseyin Karaman seçim öncesi aday adaylarına başarılar diledi.
Tatil için İlçemizde bulunan İlçemizin medarı iftarı'larından, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Hüseyin Kahraman'da  Başkan aday adayları ile bir süre sohbet ederek başarılar diledi.

Şalpazarı Ak Parti eski İlçe Başkanı ve Kurucu parti üyesi Yusuf Yılmaz da aday adaylarına başarılar diledi.

Şalpazarı Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay; Ben inanıyorum bu arkadaşlarımızın hepsi birer pırlanta değerinde, ancak buna bizler değil İl teşkilatı karar vericek bizde o zaman birlik beraberlik içerisinde Şalpazarı Belediyesi'ni Ak Belediye olarak kazanacağız  2014 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde seçim meşalesini  şalpazarı’nda  ateşledik  dedi.

Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkan aday adayları; Bu zamana kadar kendilerine destek olan Basın Mensuplarını da unutmadılar. Aday adayları'nın verdikleri birlik, beraberlik mesajları'nda Basın'a da ihtiyaçları olduğunu, bu güne kadar desteklerinden dolayı basın mensuplarına da teşekkür ettiler. Bundan sonra kim aday olursa olsun fark etmez biz artık bir aile olduk Basınımızı'da kendimiz gibi görüp onlara da destek olucağız dediler.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.