Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Muzaffer Durmuş ŞALFED Şalpazarı

Acısu'da Büyük Buluşma

Şalpazarı Kaymakamlığının organize ettiği ve Şalpazarı Belediyesi ile Geyikli Belediyesinin katkıları ile Acısu'da düzenlenen yemekte Şehit ve Gazi Ailelerine biraraya geldi.

Düzenlenen yemek Şalpazarı Dereköy mahallesi yeni cami müezini Mustafa Alıcı'nın Kuran-ı Kerim okuması ile başlandı. Ardından Beşikdüzü Müftüsü ve Şalpazarı Müftü vekili Ömer Tütüncü'nün duası ile devam edildi.

Yemekten sonra bir konuşma yapan Vali Kızılcık Gönül Buluşmaları organizasyonunda katkısı olan herkese teşekkür etti. Vali:

"Bu gönül buluşması etkinliğinde Şehilerimiz, Şehit yakınlarımız ve Gazilerimiz'e göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alkadan dolayı, Bu etkinliği, birlikteliği orgaze ettiği için başta Şalpazarı Kaymakamlığı ve beldiyelerimize, etkinliğe katılan  Şehit aileleri ve gazilerimize bu güzel buluşmaya katıldıkları için şükranlarımı arz ediyorum." dedi. 

Yemeğe katılanlar arsında şehit aileleri, gaziler, Vali Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Turgay Aras, Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Tonya Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Şalpazarı Garnizon Komutanı Selahattin Ural, İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, Ak Parti Trabzon İl Başkan yardımcısı Nevzat Çabuk, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Beşikdüzü Müftüsü ve Şalpazarı Müftü vekili Ömer Tütüncü, Dernek yöneticileri, Gökçeköy Muhtarı Turan Köse, Simenli Muhtarı Arif Köse, Çamlıca Muhtarı Hasan Yamaç katıldı.

Vali Kızılcık ve Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş başkanlığındaki kafile topluca Şalpazarı esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek kendileriyle sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.