Öne Çıkanlar istanbul Harun Demir Sinlice Hasan Keskin Şalpazarı

Acısu Hıdırellez Kültür Bahar şenliği yapıldı.
Şalpazarı Çamlıca ve Simenli Köyleri Muhtarlıklarınca her yıl geleneksel olarak düzenlenen Acısu Hıdırellez Kültür Bahar şenliği yapıldı.

Sayvançatak Derneği Başkanı ve ŞALFED Başkan yardımcısı Erol Yanık'ın sunumunu yaptığı Acısu Hıdırellez Kültür Bahar şenliği Davulcu Eser'in çaldığı davulun ardından, Yöresel sanatçılarımızdan sırasıyla Sebahattin Yanık, Ali Şaş ve Halil Karagöz ( Yaylacı), Hüseyin Aydın (Çayan), İrfan Akbulut, Yamaç sahne aldılar.

Öğleden sonra saat 13.30 sularında yağan kısa yağmur ardından, havanın tekrar açması ile eğlence kaldığı yerden devam etti.

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Yanık kahvesine kadar çıkarak vatandaşlarla sohbet etti.

Şenliğe katılan Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın ve Trabzon Belediye Başkan'ı Dr.Fevzi Gümrükçüoğlu yaptıkları selamlama konuşması'nın ardından Şenlik alanından ayrıldılar.

Acısu Hıdırellez Kültür Bahar şenliği'ne katılanlar arsında Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve MHP Trabzon Milletvekili Koray, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Şalpazarı Kaymakam'ı Zihni Yıldızhan ve eşi Tonya Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, Şalpazarı Garnizon Komutanı Selahattin Ural, Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, Şalpazarı Belediye Başkan'ı Fehmi Cengiz, Geyikli Belediye Başkan'ı Muzaffer Türkmen, Beşikdüzü Belediye Başkan'ı Rasim Uzun, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülküf Dilli, MHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Refik Kurukız, Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Av. Nevzat Çabu, Şalpazarı İl Genel Meclisi Üyesi Hüsnü Kaya, MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Hasan Karabayır, ŞALFED Başkanı Köksal Durmuş,Şalpazarı Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay, Trabzon Şalpazarılılar Derneği Başkanı Turgut Kahraman, Şalpazarı eski Belediye Başkanı Mehmet Muhcu, Şalpazarı Kütüphane Müdürü Sami Kayar, Sinlice Dernek Başkan'ı Ali Erata, Çamlıca Dernek Başkan'ı Şefki Çakır, Darıca Trabzonlular Dernek Başkan'ı Menderes Köse, Doğancı Dernek Başkan yard. Mustafa Erdin, Şalpazarı ve çevre ilçelerden binlerce vatandaş katıldılar.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.