Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal Ambarlı

9.“Her Yönüyle Trabzon” Günleri Başladı.
Trabzon ve İlçeleri standlarının yer aldığı 9.“Her Yönüyle Trabzon” Günleri  etkinliğinde, Şalpazarı Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak Halk Eğitim ekibinin hazırladıkları, kasnak işçiliği, boncuk süsleme ve yerel dokumalardan oluşan ürünleriyle Şalpazarını temsil etmek için yerlerini aldılar.

Devlet Erkanları’nın protokolde ki yerlerini alması ile birlikte başladı. Programda Milletvekilleri, Valiler, Belediye Başkanları ve STK üyelerinin katıldığı Açılış programıda, Trabzon’un tarihi, son yıllarda yaşanan gelişimi hakkında yapılan konuşmaların ardından 9.”Her Yönüyle Trabzon”Ankara Günlerinin hayırlı olmasını ve neşeli dakikalar geçirmelerini temennisinde bulundular.

Yapılan açılış programının ardından Protokol ve vatandaşlar standları gezdileri. Her yıl olduğu gibi ilçemiz şalpazarını temsil eden Şalpazarı Kaymakamlığı ve Belediyesi’nin standını ziyaret edenler arasında;AK Parti Ankara Milletvekili, TBMM Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Çevre ve Şehircilik Eski Bakan Yardımcısı Sn.Muhammet Balta, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, CHP İstanbul Milletvekili M.Akif Hamza Çebi, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Hayrat Kaymakamı Tuğba Genç, Ortahisar Belediye Başkanı A.Metin Genç, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Ankara da oturan hemşehrilerimiz ve çok sayıda vatandaşlar ziyaret ettiler.

Şalpazarı Kaymakamı Cafer Sönmez ve Belediye Başkanı Refik Kurukız Şalpazarı Stand Ekibi ile birlikte gelen misafirleri ile bizzat ilgilenerek, Stand'ı ziyaret eden Protokol üyeleri ve vatandaşlara teşekkür etti.




















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.