Öne Çıkanlar Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye vefat iş adamı

4. Çocuk Fastivali Öğrencileri Yuvaya Döndü.
Şalpazarı Eğitim derneğinin organize ettiği, Yine, yeni, yeniden sloganıyla “4. Şalpazarı Çocuk ve Gençlik Festivali” nin ödül gecesinden sonra Çanakkale’ye hareket eden kafile, 31 mayıs cumartesi günü Çanakkale Şehitliklerini ziyaret ettikten sonra Edirne’ye geçti. Edirne’de, Şalpazarı’lı hemşehrimiz olan İl Milli Eğitim Müd. Hüseyin Özcan tarafından karşılanıp ağırlanan öğrenciler akşam Edirne de konakladı.

Edirne gezisinin ardından, öğleden sonra İstanbul’a geçen öğrenciler, BB Daire Başkanımız Turan Konak ve İBB Güvenlik Müdürü Ahmet Tarhan tarafından karşılanarak, öğle yemeğinde biraraya geldiler. Daha sonra Tarihi yarımadayı gezen öürenciler, Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) Gn Bşk Mustaf Demir ve yönetim kurulu tarafından ikram edilen akşam yemeğinden sonra, saat 20.0 da, Şalpazarı’na hareket ettiler.

Yine, yeni, yeniden sloganıyla “4. Şalpazarı Çocuk ve Gençlik Festivali” nin Dört günlük programın ardından Öğrencileri bugün  saat 14.15 sularında Şalpazarı'na döndü.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.