Öne Çıkanlar Mevsimlik işçi kontenjan Kültür bakanlığı Muhammet Ayaz Hüseyin Öngöz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde Kutlandı
23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı tüm yurtta olduğu gibim ilçemiz şalpazarı Atatürk ilköğretimokulunda'da kutlandı.
Bölgemiz'de devam eden hava mualefeti nedeniylen kutlama okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Atatürk ilköğretim okulu 1.A sınıfı öğretmeni Selma Eren çocuklara oynamaları için oyun öğretmiştik bizde çocukların oyunlarını 1.A sınıfında aileler eşliğinde izledik çokda mutlu olduk buradan öğrencilerimizi bu gösteriye hazırlayan öğretmen arkadaşımıza teşekkür ederiz.

Diğer resmi törende gerçekleşti ve bir yirmi üç nisanı daha geride bırakmanın üzüntüsü ile okuldan ayrıldık.
 
Önder Mustafa Kemel Atatürk çocuklara armağan ettiği yurdumuzu düşmandan temizlediği için ona minnattarız bu sene 91 .csini neşe içinde kutladık kendisini saygıyla anıyoruz yukarıda 1.A sınıfı toplu halde görülüyor ben buradan bizleri ve çocukları yalnız bırakmadıkları için velileride teşekkür ediyorum.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.