Öne Çıkanlar Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye vefat istifa

2013 Yılı Yatırım ve Yardım Faaliyetleri Değerlendirme toplantısı yapıldı.
İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan’ın Başkanlığında gerçekleştirilen, 2013 Yılı Yatırım ve Yardım Faaliyetleri'ni içeren bilgilendirme toplantısı, Şalpazarı Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı.

İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan'ın sunumunu yaptığı ve Daire amirlerinin katıldığı kahvaltılı toplantıda, İlçe Kurumlarının 2013 yılında yapmış oldukları yatırım ve yardım faaliyetleri, ihaleler, ödenen net tutarlar ve KHGB’nin kapanacak olması sebebiyle İlçemiz'in Köyleri’nde yapılan beton yol ve yol yapım çalışmaları'da slayt gösterisi ile anlatıldı.

İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan yaptığı değerlendirmede; ”İlçemizde gerçekleştirilen yatırım ve yardım faaliyetlerinin şeffaf olması ve ileride daha güzel faaliyetlerin gerçekleştirilmesi açısından böyle bir toplantı gerçekleştirdik. Amacımız kurumlarımız arasındaki istişareyi artırmak ve beraberce ilçemize daha iyi, faydalı yatırım ve yardımlar gerçekleştirmek üzere böyle bir kahvaltılı toplantı da bir araya geldik. Böyle faaliyetler çerçevesinde ilçemiz adına daha güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyor ve herkese teşekkür ediyorum”,dedi.

Toplantının son bölümünde, ilçe gündeminde ki konular tartışıldı. İlçe açısından büyük öneme sahip olan İlçe Sosyal Tesisi Kapalı Spor Salonu’nda bir an önce açılması temennisinde bulundular.

Toplantı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan’ın iyi dilek ve temennisinde bulunması ile sona erdi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.