Öne Çıkanlar Engin Çırakoğlu TULAŞ İbrahim Karagül Hasan Keskin Şalpazarı

14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun

İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan yaptığı açıklamda;

"Ülkemizde olduğu gibi bölgemizde de sağlık hizmetlerinde önemli gelişmeler yaşandı, bu sektörde yatırımlar artarak devam etmektedir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk: 'Beni Türk Hekimlerine Emanet Edin' sözüyle hekimlerimize olan güvenini ve onların insan sağlığındaki vazgeçilmez yerini çarpıcı şekilde ortaya koymuştur. Toplumumuzda seçkin ve saygın bir mesleğin mensubu olan hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının bu anlamlı gününü kutluyorum,"dedi.

Kaymakam Yıldızhan, çağdaş dünyada bireyin ve toplumun sağlık ihtiyaçlarını karşılamanın devletin önemli bir görevi olduğunu, bilim ve teknoloji alanında ki gelişmelere Türk hekimlerinin de ayak uydurduğunu söyledi.

İlçe Hastahanesi Hekimleri de duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti;
“Hekimlik doğrudan insanla, insan bedeni ve sağlık ile ilgili olduğu için yapılması çok zor bir meslektir. Dolayısıyla birçok problem ile karşı karşıya kalıyoruz. Öncelikle hasta ve hasta yakınları ile çok ciddi sorunlar yaşanabiliyor. Hekimlik mesleği icra edilirken, sağlık ile ilgili hizmetlerde problem nereden kaynaklanırsa kaynaklansın hepsi hekime mal ediliyor. Bütün problemlerin başı hekim olarak görüldüğü için hekimler bu konuda sıkıntı yaşıyorlar. Bizler de vatandaşlarımızdan daha duyarlı davranmalarını anlayış çerçevesinde sorunlarını iletmelerini rica ediyoruz,”dediler.  






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.