Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

“O savcı benimle de uğraştı“

Üsküdar Belediye Başkan aday adayı Hilmi Türkmen, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şalpazarı Eğitim Derneği’nin Beylerbeyi Kirazlıtepe’de bulunan Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde düzenlediği kahvaltılı istişare toplantısında konuşan Hilmi Türkmen, son günlerdeki gelişmeler üzerine değerlendirmeler yaparak, darbe girişimlerinin devam edeceğini düşündüklerini söyleyerek “bu darbe girişimleri halk nezdinde Başbakan ve AK Parti’nin itibarını düşüremez. Aksine son kamuoyu yoklamalarında oy oranımız beş puan artmıştır” dedi. Türkmen, sözlerine şöyle devam etti.

“Yerel seçimin atmosferini iyice hissetmeye başladığımız günlerde ne yazık ki o hain odaklar yine rahat durmadılar ve yine düğmeye bastılar. Ne yazık ki demokrasimiz bugüne kadar çeşitli zamanlarda kesintiye uğradı, darbeler oldu. 17 Aralık ve 25 Aralık’ta da benzeri bir darbe yaşadık. Olan yine bu aziz millete oldu. Şahsen camiadan -kimleri kast ettiğimi biliyorsunuz- çok değerli dostlarım var. Onlar da aynı kanaatteler, onların da içi kan ağlıyor. Onları tenzih ediyorum. Büyük fotoğrafı gözden kaçırmamız lazım. Bugün aday adayıyız, inşaallah belediye başkanı oluruz. İnanın bunun hiçbir önemi yok. AK Parti’miz, bir kişiyi belediye başkanı, milletvekili ya da başbakan yapmak için kurulmadı.”

AK Parti’nin ülkenin çok kötü bir döneminde kurulduğunu ve çok kısa bir süre sonra iktidara geldiğini, 11 yıldır da başarıdan başarıya koştuğunu söyleyen Türkmen, bugüne kadar kurulan tuzakların hepsinin başarısız olduğunu vurguladı. Üsküdar’da AK Parti’nin aday adayları arasında en şanslı konumda görülen Hilmi Türkmen, 17 Aralık darbe girişiminin iktidar ve başbakanın itibarında azalma değil artmaya sebep olduğunu ifade ederek özetle şunları söyledi.

“Adliye’nin önünde bildiri dağıtan savcı, geçen yıl bizzat benimle uğraşan, bize ahlaksızca iftira atan savcıydı. O iftiraların altından alnımızın akıyla çıkmasını bildik. Yapılamayan son operasyonda hedef alınan isimler arasında Sultan Abdülhamid’e borç veren aile de var. Bunların ülkenin kör kuruşuna tamah etmeyeceklerini ben biliyorum. On yıl serbest avukatlık yaptım, on yıldır da belediyenin hukuk işlerinden sorumluyum. İki yıldır soruşturma yapıyorsunuz ve bundan kimsenin haberi yok. Bu soruşturmanın delillerini kim toplayacak? Bu operasyon uluslar arası bir şebekenin hain bir operasyonudur. Fakat tutmamıştır, tutmayacaktır da.

Bu memleket yolsuzlukları da gördü. 90’lı yılları hatırlayın. Yolsuzluğun olduğu bir ülkede enflasyon tek hanelere, faizler yüzde 60’lardan yüzde 7’lere iner miydi? 23,5 milyar dolar borç sıfıra iner
miydi? Yolsuzluk iddialarına hemen inanmayın ve sabredin. Peşin hükümlü olmayın. Gerçekler ortaya çıkacaktır.”

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali siyah 10 yıl önce

sayın başkan adayı
üsküdar belediyesinde benden rüşvet alınmaya çalışıldı.
hatta isteyen memur'' çabuk ol cumaya geç kalıyorum'' diye beni azarladı. müsküdar a gider iken dikkatli olmak lazım.
bu halk her şeyin farkında.dua edin fazla okumuyoruz.