Öne Çıkanlar vefat agasarhaber Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle

Üsküdar diyabet ve obezite tedavi merkezi hizmete girdi.
Üsküdar Belediyesi, Sağlık Bakanlığı ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle hizmet verecek olan Diyabet ve Obezite Tedavi Merkezi’nin açılış töreni, Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım hanımefendinin ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’in teşrifleriyle gerçekleşti. Baştan sona keyifle geçecek bu zevk dolu anları yaşamak için kadınlarını günün her anı arayabileceksiniz.







Semiha Yıldırım hanımefendi, “Herkesi muhabbetle ve sevgiyle selamlıyorum. Bugün açılan bu merkezin topluma çok değerli katkılar sunacağına, hastalara şifa olacağına inanıyorum. Buraya gelip destek olmaktan da mutluluk duyuyorum.” diye konuştu.


İstanbul Valisi Vasip Şahin, Diyabet ve Obezite Merkezi’nin güzel ve hayırlı bir hizmet olduğunu belirtti. Vali Şahin, “Kilo ve şeker çok ciddi birer sorun. Bunlara sebebiyet veren hareketsizlik de öyle. Hadis-i şerifte bahsedildiği üzere, beş şey gelmeden önce beş şeyin önemini bilmeliyiz ve bu maddelerin arasında hastalıktan önce sağlığın kıymetini bilmek de yer alır. Yiyip içtiğimiz, tükettiğimiz şeylere dikkat edelim. Bize emanet edilen bu bedeni korumak durumundayız. Bugün başlayacak olan hizmette emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım” diye söyledi.







Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de sağlığın önemi hakkında bir konuşma gerçekleştirdi. Bugünün yalnızca Üsküdar değil tüm Türkiye için büyük bir gün olduğunu vurgulayan Başkan Türkmen, “Bu merkez bir ilk. Türkiye’de bu çapta bir merkez ne yazık ki yok. İnşallah zamanla bu tür merkezlerin sayıları artacaktır. İlk adımı biz attık. Sosyal belediyecilik, sağlık ve spor alanlarında güzel işler yapmaya gayret ediyoruz. Bu tarz sağlık hizmetlerine de devam edeceğiz. Milleti yaşatacağız ki devlet de yaşasın.” diyerek konuşmasını tamamladı.


Kurdele kesiminin ardından Diyabet ve Obezite Merkezi, tüm vatandaşlarımıza hizmet sunmak için ilk iş gününe başlamış oldu.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.