Öne Çıkanlar hıdırellez bahar bayramı Sevim Bayraktar istanbul Amansız hastalık Üsküdar Belediyesi meclis üyesi

Şalpazarı’nda Panel

Şalpazarı Atatürk İlk Öğretim Okulu Konferans salonunda  03.10.2012 Çarşamba günü saat 14.00’da Şalpazarı Ak Parti  İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı’nca düzenlenen her yönüyle kadın sağlığı paneli yapıldı.

Trabzon’dan gelerek panele katılan ekip, panel öncesi Ak Parti ilçe başkanı Metin Günay eşliğinde Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz ile Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan’ı makamında ziyaret ettiler.

Panele konuşmacı olarak katılan Opr. Dr. Şafak Hatırnaz kadın sağlığı ve gebelik gibi konularda bilgiler verdi. Gelen sorulara karşılık hangi tedavi yöntemlerine başvurulması gerektiğini anlattı.

Paneli Karakaya köyünden Ak Parti il yönetiminde görevli Birgül Yılmaz ile Şalpazarı Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Öztürk ve Ak Parti İlk Kadın Kolları'ndan İnci Karataş’ın organize ettiği bildirildi.

 Haber ve fotoğraflar: Mustafa Özcan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.