Öne Çıkanlar Sevim Bayraktar istanbul Üsküdar Belediyesi meclis üyesi Toprak kayması Bağış

ŞALFED kan verdi, can verdi

Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var” sloganıyla Kirazlıtepe Şenol Güneş Parkı’nda kurulan çadırda düzenlenen kampanya ağırlıklı olarak Şalpazarılıların yaşadığı muhitte yoğun ilgiye mazhar oldu.

ŞALFED Genel Başkanı Ömer Karadeniz kampanya ile ilgili Şalpazarı Haber’e şu açıklamayı yaptı:

Üsküdar Belediyesi, Kızılay ve Federasyonumuz ile bağlı derneklerimizle birlikte böyle bir kampanya düzenledik. Bütün katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İçinden geçtiğimiz zor süreçte Kızılay’ımızın kan stoklarında ciddi bir düşüş olduğu bize de bildirildi. Sadece biz değil bütün yurttaki vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmasını temenni ediyoruz. Biz de burada vatanımızın milletimizin kan ihtiyacına bir nebze olsun katkıda bulunabildiysek ne mutlu diyoruz.

Ayrıca Üsküdar Belediyemizin bu kampanyaları STK’larla birlikte bütün mahallelerinde gerçekleştireceğini öğrenmiş bulunuyoruz. Bu vesileyle Hilmi Türkmen başkanımıza da teşekkür ediyoruz”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.