Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı ŞALFED Kadırga Ağasar

Diş bölümü hizmete açıldı.
Şalpazarı İlçe Hastanesi’nde görev yapan Diş Hekimlerinden Dr. Muhsin Küçük, Dr. Ömer Dane’nin talepleri üzerine Şalpazarı ilçe Hastanesi Baş Hekimi Dr. Oğuz Kaan Albak’ın girişimleri ve AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara’nın destekleriyle, Trabzon Ağız Diş Sağlığı Merkezi`nden temin edilen 29.600 Dolarlık modern diş ünitesi bugün saat 15:00 da yapılan törenle hizmete açıldı.

Şalpazarı Hastanesinde 1 Şubat 2015 tarihinden itibaren ağız ve diş sağlığı ile ilgili protez ve köprü yapımı yanında, her türlü diş tedavisi, diş çekimi ve temizlik işlemleri yapılacak. Ayrıca Protez işlemleri de tek aşamada yapılacak. Diş Hekimleri Ömer Dane ve Muhsin Küçük iş bölümü yaparak Şalpazarı halkına hizmet verecek.

Şalpazarı İlçe Hastanesindeki Diş bölümü açılışına, Şalpazarı Kaymakamı Cafer Sönmez,
Şalpazarı İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, Şalpazarı Ak Parti İlçe Başkanı Murat Topkara, MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Pirağa Yaşar, Şalpazarı Belediye Başkan Vekili Mustafa Özendi, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz, AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Vakfıkebirli Emekli Öğretmen Mehmet Alp,  Diyanet Sen İl Başkan Yardımcısı ve Basından Sorumlu Mehmet Yaşar, AK Partili Belediye Meclisi Üyeleri Fatih Yılmaz ve Mehmet Muhcu, ve bazı daire amirleri katıldılar.





banner124
Anahtar Kelimeler:
ŞalpazarıAğasar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
e.emir 9 yıl önce

Cok iyi olmus hayirli olsun