Öne Çıkanlar Erol Kaya Ekrem Cinkaya Giresun Çelige Deniz Seki

Anne Böbreği Sıhhat Getirdi..


Şalpazarı ilçesi Fidanbaşı köyünden Aydoğan Karabayır’a bir yıl önce geçirmiş olduğu rahatsızlık neticesinde gittiği hastanede böbrek yetmezliği teşhisi konuldu. 

Bunun üzerine ailesi ve yakınları böreklerini vermek için hastaneye koştular. Yapılan inceleme sonucunda hastanın 74 yaşındaki annesi Şaziye Karabayır’ın böbreklerinin, yaşadığı doğal ortamın da etkisiyle tertemiz pırıl pırıl olmasının yanında bir de oğlunun bünyesiyle uyum sağlayınca böbrek naklinin mümkün olabileceği anlaşıldı. Müjdeli haber anneye verilince, Şaziye hanım hemen köyü Fidanbaşı’ndan İstanbul’a geldi. 22 kasım 2011’de bir kez daha yapılan tetkikler sonunda naklin yapılmasına karar verildi.

 

24 Kasım 2011 günü İnternational Hospital Yeşilköy hastanesinde Trabzonlu doktor Ahmet Çakıroğlu tarafından başarılı bir operasyonla annesinin böbreği Aydoğan Karabayır’a nakledildi. 30 Kasım’da hastaneden taburcu edilerek evde istirahate çekilen Aydoğan Karabayır’ın sağlığı halihazırda gayet iyi durumdadır.

 

Hastamıza geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

Kaynak: Salih Kanbut

 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa KILIÇ 12 yıl önce

hastamıza acil şifalar diler,en yakın zamanda inşallah sağlığına kavuşur..ana yüreği işte,boşuna ''cennet anaların ayakları altındadır''dememişler..

Avatar
salih KANBUT 12 yıl önce

Hastamıza acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zaman da ayağa kalkar.
bu haberi geniş kitlelere ulaştıran sayın bülent şirin bey ve gazete çalışanlarına tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum