Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Sisdağı Cafer Sönmez derneği

Ak Parti Milletvekili’nden Demir Ali bebeğe yardım açıklaması

DEMİR ALİ SİZDEN DESTEK BEKLİYOR!

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Demir Ali’nin ailesine yaptığı destek ziyaretinde sivil toplum dernekleriyle birlikte özellikle Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nı da destek olmaya çağırmıştı ancak OTSO’dan bu çağrıya henüz bir yanıt gelmedi.

Sağlık

SMA Tip1 hastası olan ve tedavisi için 2 milyon 100 bin Euro gereken 16 aylık Demir Ali için toplumun her kesimi başlatılan kampanyaya karınca kararınca katkıda bulunmaya çalışıyor. Taksiciler, çay ocağı sahipleri, gündelikçiler, kısacası herkes Demir Ali’nin tekrar yürüyüp koşabilmesi için günlük kazançlarını bağışlıyor.

Demir Ali’nin annesi Ezgi Bayraktar’da Orduluların bu desteğine teşekkür ederek, “Türkiye’de böyle çok kampanyalar yapıldı. Ancak Ordulular gibi yoğun katılım hiçbir kampanyada olmamıştır. Demir Ali’yi kendi çocukları gibi sahiplendiler. Çok güzel bir birliktelik sergileniyor ve örnek oluyor. Onlara çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun.” dedi.

GÜNDOĞDU ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Demir Ali’nin sağlığına kavuşması için başlatılan kampanyaya AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’da aileye yaptığı ziyarette maaşının yarısını bağışladığını açıklamıştı. Belediyeler ile STK’ları kampanyaya katılmaya davet eden Gündoğdu, “Ordu’da, İstanbul’da, Ankara’daki tüm işadamlarına çağrıda bulunuyorum. İşadamlarına duyarlı olmaya davet ediyorum. Ordu esnafının temsilcisi Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu işe ciddi duyarlılık göstermesini istiyorum. Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın duyarlılık göstermesini istiyorum. AK Partili Belediye Başkanlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Milletvekili arkadaşlarıma çağrıda bulunuyorum. Ama en önemli ayağı Ordu Ticaret ve Sanayi Odası olması gerekir. Onların bu işe öncülük etmesi gerekir.” demişti.

İŞ DÜNYASINDAN HENÜZ SES YOK

Ancak aradan geçen 4 güne rağmen ne Gündoğdu’nun OTSO ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan henüz yanıt gelmedi. Yine bunlarla birlikte başta fındık tüccarlarıyla birlikte sanayicilerin üye olduğu Ordu Ticaret Borsası, Ünye Ticaret Borsası ve Fatsa Ticaret Borsası ile Ordulu işadamlarından Demir Ali’nin sağlığına kavuşması için başlatılan kampanyaya destek olmaları bekleniyor. Bütün Ordu’nun tek vücut olduğu Demir Ali için belki de onlar için çok önemli olmayacak miktarlardaki bağışlarıyla zamanla yarışan Demir Ali tekrar yürüyüp koşması mümkün olacak.

banner124
Anahtar Kelimeler:
AK PartiDemir Ali Bayraktar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.