Öne Çıkanlar Beykoz Mustafa Türkmen Selahattin Ural vali Bişi

Üsküdar Yöresel Lezzetler Festivali başladı

Üsküdar Yöresel Lezzetler Festivali Üsküdar’da Harem Meydanı’nda devam ediyor. Festival’in resmi açılışı bugün Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla yapıldı. Açılışa Üsküdar’da ve İstanbul’un farklı bölgelerinde faaliyet gösteren siyasi parti ve STK temsilcileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Hafta arası olmasına rağmen halkın yoğun ilgi gösterdiği festivalde protokol konuşmalarından sonra kaymakam Adem Yazıcı ile Hilmi Türkmen beraberindeki heyetle yöresel ürün ve yemeklerin ziyaretçilere sunulduğu standları gezerek hem lezzetleri tattılar hem de standlarda bulunan temsilcilerle sohbet ettiler.

Stand ziyaretlerinden sonra Hilmi Türkmen memleketi olan Trabzon Şalpazarılıların geleneksel yemeği olan keşkek ikramında bulundu.

Üsküdar Yöresel Lezzetler Festivali yarın ve hafta sonu da saat 10.oo ile 22.oo arasında ziyaretçilere açık olacak.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.