Öne Çıkanlar Binali Yıldırım Erol Yanık jest nüfus bilgileri dorukkiriş.şalpazarı.agasar.

Üsküdar'da Geyikli gecesi

Geceye Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, yardımcıları Faruk Beldüz ile Mustafa Özendi, Sancaktepe Belediye Başkan yardımcısı Rıfkı Bektaş, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Bayraktar, Sancaktepe AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Haşim Ïskende, Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Nurettin Çakmak, Trabzon Dernekleri Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Sabire Çini ve genel sekreteri Meryem Gencal, ŞALFED Genel Başkanı Semih Durmuş, Şalpazarı derneklerinin başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldılar.

Sayvançatak Derneği Başkanı, organizatör ve sunucu Erol Yanık’ın her zamanki başarılı performansıyla sunduğu gecede lahana sarması, mısır ekmeği ve bişi ikramı yapıldı. Çoğu ilgi duyulan pornoları sitemizden kanalımızın adı olan bölümden izleyin.

Gecenin açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Ali Evren, geçen yıl mülk almak amacıyla yapılan gecede 150 bin lira toplandığını, bu meblağın yeterli olmadığını, el birliği ile kalan miktarın da toplanabileceğini söyleyerek herkesin desteğini istedi. “Gelecek yıl da toparlayamazsak helalleşiriz” diyerek sözlerini noktaladı.

Daha sonra mikrofona Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız geldi. Yaklaşan yerel seçimlere değinen Kurukız, “Şalpazarı’nda mutlaka bir Şalpazarlı seçilecek. O konuda sıkıntınız olmasın. Ben olmazsam Ahmet Yüksel Gülay olacak, o olmazsa Fatih Yılmaz ya da bir başka arkadaşımız. Fakat Üsküdar’da bir tane Şalpazarlı aday var, o da başkanımız Hilmi Türkmen. Parti ve siyasi görüş ayrımı yapmaksızın bütün Şalpazarlıların kendisine destek vermesi gerekir. Başta kişisel kırgınlıklar olmak üzere yaşanan problemleri bir yana bırakalım ve başkanımızı destekleyelim. Bizim için Üsküdar gibi bir yerde başkanın bizden olması son derece önemlidir” dedi. Refik Kurukız daha sonra Şalpazarı’nda gerçekleştirdikleri hizmetler hakkında bilgiler vererek bu hizmetlerde Hilmi Türkmen ve diğer destekçilerin yardımlarına teşekkür etti. 

Son olarak konuşan Hilmi Türkmen de Şalpazarı’nda Refik Kurukız’ın hizmetlerini takdirle karşıladığını ifade ettikten sonra Üsküdar’ın İstanbul’un en güzel ilçesi olduğunu, Şalpazarlılar olarak bu ilçede ikamet ettikleri için çok şanslı olduklarını, başta gecenin düzenlendiği tesis olan Boğaziçi Yaşam Merkezi olmak üzere birçok hizmet gerçekleştirdiklerini söyleyerek 31 Mart seçimlerinde hemşehrilerinden yine destek istedi. Türkmen, yarın Beşiktaş’la oynayacak Trabzonspor’a başarılar diledi ve yine yarın Üsküdar’da merhum belediye başkanı Mehmet Çakır ile geçtiğimiz günlerde cinayete kurban giden ve daha önce Üsküdar’da da görev yapan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin ruhu için okunacak Kur’an tilavetine, daha sonra da Nakkaştepe Millet Bahçesi’nde buluşmaya davet etti.

Protokol konuşmalarının ardından gece horon ve eğlenceyle geç vakitlere kadar devam etti.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
köylü 5 yıl önce

kemençe eğlence ve dernekçilik, her ay farklı bir dernek gecesi ne kazanıyorsunuz? siyasilere gövde gösterisi yaptırmaktan başka..bi anlatında bilelim...ama siz devam edin, sis dağı kadırga honefter şenlikleri var ona da şimdiden hazırlık yapın, bu şenlikler Ağasar vadisini bitirmiştir ...kimlik kişilik peşinde koşanlar dernekçiliğinize devam edin..bi süslü dernek başkanı da trabzon da var...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!