Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

Tuzla Bilim, Spor ve Kültür Festivali'de '' Ağasar'' rüzgarı
Her yıl geleneksel olarak Mayıs ayında düzenlenen ve 10 gün devam eden Tuzla Bilim, Spor ve Kültür Festivali adı altında bu yıl 4.sü düzenlenen festival, 16 Mayıs’ta başlayıp 25 Mayıs’ta sona erecek.





Festivalde hemşehri dernekleri platformu olarak standlar açılıyor ve bu standlarda dernekler kültürlerini tanıtıyor. Festivale katılan Tuzla Ağasarlılar Derneği başkanı Birol Karaoğlan, Şalpazarı Haber’e şu açıklamayı yaptı.

Tuzla Ağasarlılar Derneği, bizim yöremizden katılan tek dernek olma özelliğini taşımaktadır, diğer katılan dernekler il bazında katılmaktadır.

Dernek Standı’nı başta İstanbul Valisi olmak üzere çok sayıda siyasi parti mensupları ziyaret etmiş ve etmektedir. Misafirlerimizi Tuzla Ağasar derneği olarak en iyi şekilde ağırlıyoruz.



Birol başkan açıklama yaptığı esnada Tuzla belediye başkanı Dr Şadi Yazıcı ve Belediye başkan yardımcısı Ahmet Çabuk da standı ziyaret geldiler. Ayrıca ŞALFED yönetiminden Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Muzaffer Bayraktar, ŞALFED Başkan Yardımcısı Mehmet Sayal, Geyikli Drn Başk Birol Bayraktar, Sancaktepe Ağasar Şalpazarlılar Drn Bşk Mahmut Demir, ŞALFED yönetim kurulu üyeleri Mustafa Erdin,Osman Uzun Avni Çakır,Av.A.Osman Taşkın,Şalpazarı Eğitim,Kültür, Sanat derneği Başkanı Hasan Keskin, Şalfed gençlik Kolları başk Mustafa Atalar de ziyaretçiler arasındaydılar.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.