Öne Çıkanlar Selahattin Geldi Ercüment Çömez Hilmi Türkmen Düzköy Sezgin Özdin

Trabzon Şalpazarı Derneğinden Muhteşem Gece.
 Akçaabat Kalıntaş Tesisleri’nde yapılan ve Necati Selvitop'un sunuculuğunu yaptığı geceye katılan Trabzon Tarım Krd Kop Böl Müd Süleyman Kurt, K.T.Ü Genel sekreter yardımcısı Mehmet Karabayır, Geyikli Bld Baş Muzaffer Türkmen, CHP Trabzon Milletvekili Adayı Ali Koç, Şalpazarı Bld Bşk Fehmi Cengiz, Eski Bld Bşk Hüsnü Kara, Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdür Yardımcısı Murat Topkara, İlçe Tarım Müd İsmet Karabayır, AKPTrabzon Milletvekili Adayı Av. Salih Cora, Geyikli eski Bld Bşk Ahmet Yüksel Gülay, Şalpazarı MHP İlçe başkanı Hasan Karabayır, CHP Trabzon Milletvekili Adayı Sedat Gözaçan, Beşikdüzü Bld Baş Ramis Uzun, MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, CHP Trabzon Millet Vekili Ali Türel Öztürk, Halk eğitim müd Mehmet Öngöz, Samsun Şalpazarlılara dernek Bşk Nurettin Yazıcı, V.Kebir İmamhatip Müd Sezgin Özdin, İl genel meclis üyeleri Murat Yılmaz-Hüsnü Kaya, Av.Nevzat Çabuk, Trabzon Sos Güv İl Müd Av. Tahsin Halıcı, Ak parti Şalpazarı ilçe başkanı Yusuf Yılmaz, ile çok sayıda siyesetçi iş adamları ve ilçe prti başkanlar, şalpazarı köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Davetliler arasında  28.Mayıs 2011 Tarihinde çıkdığı ilk Profosyönel maçını kazanan Geyikli'li Kick Boks'cu Sabriye Şengül de katıldı, geceye kupasıyla katılan Sabriye Şengül büyük alkış aldı.

Gecede bir konuşma yapan Geyikli eski Bld Bşk Ahmet Yüksel Gülay Şalpazarında ne kadar tıp fakültesi öğrenci varsa hepsine burs verceğini tüm tıp fakültesi öğrencilerinin Eylül ayında kendisine müracat etmelerini bildirdi.

Gecede bir konuşma yapan Trabzon Şalpazarlılar dernek başkanı Turgut Kahraman bu gecede kendilerini yanlız bırakmayan tüm konuklara desteklerinden dolayı çok teşekkür etti ayrıca, Üsküdar Bld Bşk Yardıcısı Hilmi Türkmen'e, Tuzla Bld Bşk Yardımcısı Ahmet Çabuk'a ve eğitime katkıda bulunan Şuturtkart derneği, 15 öğrenciye burs veren Danimarka'da yaşayan Mustafa ve Şaban Muhçu'ya,Avrupada yaşayan 2 öğrenciye burs veren Emrullah Şekerci'ye, yine Almanya'da yaşayan 2 öğrenciye burs veren Ali Porsuk beye teşekkür etti.




Saat 01:00'e kadar devam eden Gecede sahne alan Ali Tarhan, Sebahattin Yanık, Elifçe, Mehmet Tak, Meryem Akyüz, Hüseyin Aydın (Çayan)
eşliğinde
doyasıya eylendiler.
























Foto:Mehmet Karagöz











banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Caner Genç 13 yıl önce

Ktü Tıp fak. öğrencisiyim. burs hakkında ulaşmak için bir telefon yada bilgi alabilirmiyim?

Avatar
Bülent Şirin 13 yıl önce

Gece gayet ihtişamlı geçmiş görünüyor. Davetli olduğum halde gidemeyişime ne kadar üzüldüysem bu ihtişama da o kadar sevindim.

Genelde sivil toplumculuk kavramına ve faaliyetlerine, özelde de Şalpazarı sivil toplum faaliyetlerine verdiğim önem yazılarıma yansıyordur. Biz içinde olduğumuz için pek göremiyoruz ama bunlar önemli ve olumlu gelişmeler. Eminim ileride daha iyi anlaşılacak.

Başta dernek yönetimi olmak üzere gecenin amacına ulaşması noktasında emeği geçen herkese tebrik, takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Avatar
Mustafa Atalar 13 yıl önce

Bu güzel ve anlamlı geceyi tertipleyen başta Başkan Turgut Kahraman ve yönetim kuruluna teşekkür eder başarılarının devamını dilerim

Avatar
Şalpazarı Haber 13 yıl önce

Abdurrahman bey bilgilendirmeniz için teşekkürler

Avatar
Abdurrahman HALCI 13 yıl önce

değerli site yöneticisi gecemiz onurlandıran çok kıymetli hemşerilerimizi katılanlar listesine ilave etmenizi istirhat ediyorum.
Ak parti şalpazarı ilçe başkanı Yusuf YILMAZ
İl genel meclis üyeleri Murat YILMAZ-Hüsnü KAYA- Avukat Nevzat ÇABUK - Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Avukat Tahsin HALCI