Öne Çıkanlar vefat agasarhaber Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle

Sis Dağı'nda Güneş açtı

201. Sisdağı şenliği yapıldı. Trabzon büyük şehir belediyesi mehteran takımının gösterisiyle başlayan şenlik  sırasıyla ŞALFED Genel Başkanı Ömer Karadeniz, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Atilla Ataman, Trabzon AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzonspor efsanesi Şenol Güneş, AK Parti Trr milletvekili Salih Cora, İstanbul Trabzon Federasyonu Başkanı Dursun Çağlayan ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadri Durmaz’ın selamlama konuşmaların ardından, Trabzon ve çevre illerden katılan vatandaşlar havanın gün boyu güneşli geçmesiyle birlikte kemençe horon eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Üsküdar belediye başkanı Hilmi Türkmen de şenliğin sonunda Sis Dağı’ndaki su ve tuvalet sorununun yaşanmasına üzüldüğünü ve hemen bu sıkıntının çözülmesi için müjdeyi vererek Kadırga yaylasında olduğu gibi çözüleceği sözünü verdi.

Anahtar Kelimeler:
Hilmi TürkmenAtilla Ataman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.