Öne Çıkanlar Şalpazarı Fatih Karagöz Osman Erdin

Sayvançatak Derneği Sırgan Festivali yaptı..
Sayvançatak Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sırgan festivalinin bu yıl 10.’sunu yaptı.

Festival’de açılış konuşması yapan Dernek Başkanı Erol Yanık’tan sonra sırasıyla Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Av.Hilmi Türkmen ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara birer konuşma yaptı. 

Belediye Başkanı Mustafa Kara ilk Sırgan festivali fikrini çıkaran Sayvançatak Derneği yönetim kurulu üyesi  ve Belediye çalışanı olan Hüseyin Uçar’a bu fikrinden dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti. 

Sırgan Festivali Osman Türkmen’in yaptırdığı yemek duası ile son buldu. 

Sırgan festivaline Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hilmi Türkmen, Trabzonlu sanatçı Şeref Kara, ŞALFED Başkanı Köksal Durmuş, Aktaş Dernek Başkanı Mehmet Sayal, Sinlice Dernek Başkanı Hüseyin Karadeniz, Kasımağzı Dernek Başkanı Osman Taner Karaca, Geyikli Dernek Başkanı Birol Bayraktar, Çamlıca Dernek Başkanı Şevki Çakır, Dorukkiriş Dernek Başkanı Semih Durmuş, Sancaktepe Ağasarlılar Dernek Başkanı Mahmut Demir. Kirazlıtepe Muhtarı Nazmi Yamaç. Üçel Kuyumcusu Muarrem Çolak ve çok sayıda dernek yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. 



























banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HALİLİBRAHİM ERYILMAZ 9 yıl önce

selamünaleyküm Allah birlikteliğinizi bozmasın güzel şeyler yapıyorsunuz ben kırıkkaleliyim bizim böyle bir dernegimiz yok herkes birbirinden bi haber sizler bir araya gelebiliyorsunuz ne mutlu sizlere bu birliktelige hizmet edenlerden allah razı olsun Mustafa YAMAÇ Beye selamlar