Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Kültür bakanlığı Basri Karaman Binali Yıldırım

Samandıra’da Bişi Ziyafeti


Şölene katılanlar, geleneksel bişinin yanı sıra yine yöresel yemeklerden olan lahana sarmasıyla fasülye turşusu da yeme şansına sahip oldular. 

Derneğin bu gece de önemli misafirleri vardı. Tuzla Belediye Başkan yardımcıları Ahmet Çabuk ve Serhan Kural, Sancaktepe Belediye Başkan yardımcısı Av. Barış Zehir, Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Av. Hilmi Türkmen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclisi üyesi Zeynel Ünal, ŞALFED Genel Başkanı Köksal Durmuş, ŞALFED Kurucu başkanı ve Trabzon Federasyonu başkan yardımcısı Harun Özdemir, Fidanbaşı Derneği başkanı Salih Kanbut ile yönetim kurulu üyeleri organizasyona katılan isimler arasındaydılar.



İstanbul’da Şalpazarlıların en yoğun olarak yaşadığı Kirazlıtepe’den ciddi bir katılım olmaması ise gecenin soru işaretiydi.















 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa KILIÇ 12 yıl önce

örf ve adetlerimizin yaşatılması anlamında harika bir etkinlik.tömbeleğe gelsem aca banada bişii verürlermiydi?tebrikler Mahmut Başkanım..

Avatar
meryem bektaş 12 yıl önce

gelenek ve göreneklerimizin yeni nesle öğretilmesi açısından güzel bir etkinlik, emeği geçenlere teşekkürler.

Avatar
mahmut demir 12 yıl önce

BAŞTA HABERI YAPAN BÜLENT ŞİRİN'E KATILANLARA VE EMEYİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.MAHMUT DEMİR DER.BAŞKANI