Öne Çıkanlar ali Üsküdar Mustafa Öztürk Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Zehra Sayal

Şalpazarı standına ziyaretçi akını
ŞALFED (Şalpazarı Dernekler Federasyonu) Feshane’de düzenlenen “Trabzon’un Kurtuluşunun 96. Yıldönümü Kutlamaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Tanıtım Günleri” etkinliklerinde standıyla yerini aldı. Resmi açılışın yapıldığı bugün (cuma) stand ziyaretçi akınına uğradı. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başta olmak üzere birçok siyasetçi, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaşlar misafirlere lahana sarması, bişi ve çay ikram eden görevlileri yalnız bırakmadılar. Ayrıca Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Saffet Bulut, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve ŞALFED'e Bağlı Dernek Başkanlrı da Şalpazarı Dernekleri Federasyonu standını ziyaret ettiler.












ŞALFED Genel Başkan Yardımcısı Erol Yanık’ın ev sahipliği yaptığı standın Şalpazarı’ndan da ziyaretçileri vardı. Şalpazarı Belediye Başkanı ve AK Parti Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Fehmi Cengiz, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, DP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Hasan Kara, AK Parti Şalpazarı Meclis Üyesi Adayı ve ŞALFED Eski Başkanı Muzaffer Bayraktar, Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Necati Selvitop, Şalpazarıspor Başkanı Ahmet Karaçoban ve Şalpazarı Dernekleri başkan ve yöneticileri bu ziyaretçiler arasındaydı. 
Fehmi Cengiz, beraberindekilerle birlikte ilerleyen saatlerde Kirazlıtepe’ye giderek Çamlıca Köyü Derneği’yle AK Parti Kirazlıtepe İrtibat Bürosunu da ziyaret etti. 







banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.