Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş ŞALFED

Şalpazarı Eğitim KST Derneği  Fidan dikme etkinliği düzenledi.
 
 Merkezi İstanbul'da bulunan Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği ile yine merkezi  Fatih-İstanbul'da bulunan Vefalılar Derneği (Vefa Lisesi Mezunları) Derneği 14 Nisan 2013 Pazar günü ortaklaşa Fidan dikme etkinliği düzenledi.

Fidan dikim etkinliği'ne Vefa Lisesi Derneği Başkanı Hakkı Baliç, Okul Müdürü, öğretmen, öğrenci ve veliler ile, Şalpazarı Eğitim KST Derneği Yönetim Kurulu ile Dernek Üyeleri ve doğasever vatandaşlar katıldı.



Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkan'ı Hasan Keskin düzenlenen Fidan dikme etkinliği ile ilgili şunları söyledi;
Derneğimiz, çevre bilincinin gelişmesi, doğal çevrenin korunup geliştirilmesine yönelik çalışmaları önemsemektedir. Bu yöndeki çalışmalarından birisi de, bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz, Fidan dikme etkinliği'ni, Vefalılar Derneği (Vefa Lisesi Mezunları Derneği- Fatih/İstanbul) ile birlikte, Alibeyköy Barajı havzasında hayata geçirmiş bulunuyoruz.
,
14 nisan 2013 Pazar günü, saat 12.00 de, fidan dikimiyle başlayan etkinlikte, 400 adet fıstık çamı, sedir ve ıhlamur fidanı toprakla buluşturduk. Özellikle çocuklar ve gençlerin ilgisi görülmeye değerdi.

Fidan Dikimi Etkinliklerimizi, gelenekselleştirerek devam ettireceğiz. Orman tahribatının hızlandığı İstanbul’umuzda, ağaçlandırma çalışmaları büyük önem arzetmektedir. Bu süreçte, sosyal sorumluluk ve doğal çevre duyarlılığımızı üst seviyelerde tutmak istiyoruz. Özellikle, çocuklar ve gençlerin, ağaç, orman, çevre konularında bilinçlenmeleri için farklı etkinlikleri de hayata geçirmeliyiz. Doğal çevre, bizim, gelecek kuşaklara bozmadan ve geliştirerek bırakacağımız mirasımızdır.

Fidan dikim etkinliğimize, Vefa Lisesi Derneği Başkanı Hakkı Baliç, Okul Müdürü, öğretmen, öğrenci ve veliler ile, Şalpazarı Eğitim KST Derneği Yönetim Kurulu, Üyelerimiz ve doğaseverler katıldılar.

Ağaçlandırma alanını tahsis eden DSİ 14. Bölge Müdrülüğüne ve katılan herkese teşekkür ederim dedi.


















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Gemiköz 11 yıl önce

Şalpazarı'nın tanıtımı ve yaşanılır bir kent oluşturmak isteyen eğitim gönüllülerinin yapmış olduğu bu etkiniği başta sayın Hasan Keskin olmak üzere herkesi bir eğitimci olarak kutluyorum.Onlara bu yolda başarılar diliyorum.Saygılarımla.Hasan Gemiköz.İst.

Avatar
Şalpazarı Eğitim KST Derneği 11 yıl önce

Fidan dikimi etkinliğimize katılan herkese, haber olarak kamuoyu ile paylaşan üyemiz Sn. Mustafa Atalar/Şalpazarıhabere teşekkür ederim.
Hasan KESKİN
Yön. Krl. Bşk.