Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Şalpazarı Ağasar Kültür Şenliği Devam Ediyor

Bu sene  9.su yapılan kültür şenliği Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde devam ediyor. 09.06.2012 cumartesi günü sırasıyla yerel sanatçılarımızdan Ali Tarhan, Çayan lakaplı Hüseyin Aydın, Serdar Kumaş ve Şenol Çakır ile Yamaç’ın söylediği türkülerle horon oynayan yöresel kıyafetli kadınlar doyasıya eğlendiler. Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz ve Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, yaptıkları konuşmalarda vatandaşlara birlik sözü verdiler. 

Törene katılanlardan bazıları resimde görülmektedir. Havanın güzel olması nedeniyle çevre ilçelerden de katılımın hayli fazla olduğu gözlendi. 

Şenlik yarın saat 14.oo’dan itibaren Mavi Karadeniz tv’den canlı yayınlanacak. 

 





Haber ve fotoğraflar: Mustafa Özcan


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhammet gürman 12 yıl önce

başkan bunlarla uğraşacağına once vatandaşın yolunu yapmak gıbı oncelıklı hızmetlerı yerıne getırsın.

Avatar
dadaşlar diyarından 12 yıl önce

sayın başkanımıza sormak istiyorum 9.su düzenlenen bu şenliğimizin daha güzel ve görkemli olması gerekirken neden bu çoşkuyu ilköğretim okulunun bahçesine sığdırmaya çalışmış. ilçemizin topu topu bir çay bahçesi var orayı dahada geliştirip düzenleyebilirdi ve bu festivalde düğün formatında değil tam anlamıyla bir festival havasında geçerdi.