Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen beton mikseri ucuruma uctu geyikli.şalpazar.agasar. Trabzon Şalpazarlılar Derneği Hayrettin Özdemir

''Memleketimin çocukları yuvaya döndü''

Şalpazarı İlçe Tarım Müdürü (Kafile Bşk.) ve Dernek üyesi Sn Vet. Hekim İsmet Karabayır Trabzon Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği'nin organize ettiği “Memleketimin Çocukları İstanbul'da” adı altında yapılan 22-23-24 Nisan 2011 İstanbul I.Şalpazarı Çocuk Festivali Etkinliklerini değerlendirdi..

Çocuklar ve kafilede görev alan öğretmenlerimizle birlikte hayatımız boyunca unutamayacağımız bir etkinlik yaşadık” diyen Karabayır, çocukların tarihi ve turistlik mekanları beğeniyle gezdiklerini, 23 Nisan törenini ilgi ile izlediklerini, etkinliğin son gününde yapılan eğlencede çok eğlendiklerini ve bu imkanı sağlayan herkese teşekkür ettiğini belirtti. Ayrıca biz ve öğrenciler İstanbul’daki Şalpazarlıların samimi ve sıcak ilgilerinden oldukça memnun kaldıklarını belirtti. 

İsmet Karabayır sözlerine şöyle devam etti. “Kafile olarak gidiş ve dönüşte gayet rahat bir yolculuk yaptık, sağ selamet ilçemize geri döndük ve ilçemiz Şalpazarı’nda bizleri merak ve özlemle bekleyen öğrenci aileleri coşkuyla karşıladı. Son olarak bu imkanı öğrencilerimize sağlayan başta Şalpazarı Kaymakamı sayın Soner Zeybek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Trabzon Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanı sayın Hasan Keskin'e ve dernek yönetimine, Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı sayın Hilmi Türkmen'e, Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Muzaffer Bayraktar'a, ŞALFED’e bağlı tüm dernek başkanlarına ve yöneticilerine, Yerel basınımız Günebakış İstanbul bölge temsilcisi ve dernek yöneticisi Bülent Şirin'e, Şalpazarı Haber sitesi sahibi ve dernek üyesi Mustafa Atalar'a, bu etkinlikte emeği geçen ve bizleri bağrına basan tüm Şalpazarlılara sonsuz teşekkürler eder, farklı ve önemli etkinliklerde buluşmak dileğiyle herkese sayılarımı sunarım.” 

Şalpazarı İlçe Tarım Müdür Vet Hekim (Kafile Bşk.) ve Dernek üyesi

İsmet Karabayır

 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.